Altres competicions importants.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: En aquesta competició s’agafen els dos primers de la lliga en que juguem cada grup hi han 4 equips i cada partit sumen tres punts i cada equip  fa 3 partits i el que té més punts es classifica a un altre ronda. i el que guanya la champions a la fina queda classificat fins l’any que bé sense tenir que passar al primer lloc de la-lliga Copa Mundial de Fútbol de la FIFA: es el principal torneig internacional oficial de futbol masculí a nivell de seleccions nacionals en el món. A més existeixen altres competicions que també són copes mundials de futbol, ​​entre les quals destaquen la Copa del Món Femenina de Futbol, ​​amb les seves respectives categories amb límit d’edat, la Copa Mundial de Futbol Sub-20 i la Copa Mundial de Fútbol Sub-17, totes organitzades per la FIFA.
Eurocopa: Doncs en algunes lligues hi han equips que es classifiquen per jugar a la Eurocopa i la gent es classifica igual que en la champions fins arribar a la final.

Liga de Fútbol Profesional – La-Liga: Doncs a la lliga hi han 20 equips i tots els van fent partits fins que hi ha algun equip que arriba als 96 punts i guanya la lliga i els primers juguen a la champions i els  3, 4, 5 classificats juguen a la Eurocopa.

Copa del Rey: La copa del rey es juga igual que la champions i la eurocopa hi han equips que juguen qui guanya la final de la copa de rey es classifica per jugar a la champions.