Jugadors i/o jugadores de la historia.

Michael Jeffrey Jordan: Michael Jeffrey Jordan, motejat Air, His Royal Airness o Air Jordan, és un exjugador de basquetbol estatunidenc retirat per primera vegada el 1993, després el 1999 i finalment el 2003. Actualment és copropietari i president dels Charlotte Hornets, una franquícia de l’NBA.

Wilton Norman: Wilton Norman «Wilt» Chamberlain va ser  un jugador de bàsquet professional estatunidenc de l’NBA, que va jugar pels Philadelphia/San Francisco Warriors, els Philadelphia 76ers i per Los Angeles Lakers; també va jugar pels Harlem Globetrotters abans de jugar a l’NBA.

Larry Joe Bird: Larry Bird va ser un dels més grans i complets jugadors de bàsquet de la història de l’NBA. Fa 2,06 metres d’alçada, i només va jugar en un equip com a professional, als Boston Celtics amb qui va guanyar 3 campionats de la NBA.

Kareem Abdul-Jabbar: Kareem Abdul-Jabbar, nascut amb el nom de Fredrick Ferdinand Lewis Alcindor, Jr., és un esportista nord-americà que fou jugador de bàsquet professional i que va jugar als equips Milwaukee Bucks i Los Angeles Lakers de l’NBA des del 1969 fins al 1989.

Earvin Effay «Magic» Johnson: Earvin «Magic» Johnson Jr. és un jugador de bàsquet professional ja retirat que va jugar a Los Angeles Lakers, un equip de l’NBA. Després de guanyar campionats amb l’institut i amb la universitat, Johnson va ser escollit en el primer lloc del draft del 1979 pels Lakers.

julius winfield erving ii: conegut popularment com Dr. J, és un ex-jugador de bàsquet nord-americà que va disputar cinc temporades en l’ABA i posteriorment 11 més a la NBA. Amb 2,01 metres d’alçada, jugava en la posició de Ràfec.

Bill Russell: és un exjugador de bàsquet nord-americà que va jugar com a pivot durant tretze anys en l’equip dels Boston Celtics de la NBA. Va ser el màxim estendard de la dinastia dels Celtics que van guanyar 11 campionats en tretze anys i en aquest lapse van disputar deu finals consecutives.